Áttekintés

A RehaCom a kognitív képességek számítógéppel támogatott rehabilitációjához használandó összetett szoftverrendszer. Az eszköz olyan kognitív rendellenességek fejlesztésében segíti a klinest és a trénert egyaránt, amelyek a figyelem, a koncentráció, a memória, az észlelés vagy a mindennapi tevékenységek elvégzésének bizonyos aspektusait érintik.

A RehaCom számítógépes feladatainak megoldása során a kognitív funkciókhoz kapcsolódó agyi folyamatok aktiválódnak, javulnak vagy állnak helyre. A terápia hatására a felhasználó sikeresen lesz képes megbirkózni a mindennapi élet azon kihívásaival, amelyek az agy sérülése, károsodás vagy nem optimális működése következtében számára nehézséget okoztak.

A szoftverrel a trénerek akár számos klienssel is dolgozhatnak egyidejűleg, amivel munkájuk minősége és mennyisége jelentősen növekedhet. A rendszer lehetővé teszi, a kliensek saját otthonukban végezzék a tréninget, munkájukat pedig a tréner internetes fiókjukon keresztül felügyelje, mintha csak a rendelőben ülnének szemtől szembe.

A program több mint 20 különösen kifinomult eljárással rendelkezik a figyelem és a koncentráció, a memória, a reaktivitás és a logikus gondolkodás / akciótervezés területén. Jelenleg ez az elérhető legösszetettebb szoftverrendszer a kognitív fejlesztés területén. Eredményességét tudományos kutatások bizonyítják és a szoftvert több ezer kórházban és egészségügyi létesítményben, fejlesztő központban használják Európában és Ázsiában.

Alkalmazná a RehaComot praxisában? Tudjon meg többet a szoftverről és terápiás moduljairól katalógusunkból!

Katalógus letöltése