Képzések, bemutatók

Csapatunk rendszeresen szervez termékbemutatókat és termékhasználati képzéseket a RehaCom és egyéb szolgáltatásaink iránt érdeklődőknek.

Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb időpontot és és a letölthető jelentkezési lap elküldésével regisztráljon valamelyik bemutató alkalomra.

Bemutatkozó előadások

Sok szeretettel várjuk Önt egy ingyenes egyórás bemutatóra, ahol részletesen bemutatjuk a RehaCom szoftvert és a hozzá tartozó eszközöket, valamint minden feltett kérdésére válaszolunk. A találkozó során Önnek lehetősége lesz a kognitív fejlesztőprogram terápiás és screening moduljainak áttekintésére, alapjainak megismerésére, valamint saját praxisában vagy háztartásában való használatának feltételeinek és lehetőségeinek megismerésére.

Amennyiben Ön intézmény, szervezet vagy egyéb közösség képviseletében keresne fel minket, egy legalább 6 fős csoport érdeklődése esetén mi is kiszállunk az Ön által meghatározott címre. Erre vonatkozó igényét kerjük, a jelentkezés során jelezze!

Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban feltétlenül regisztrációhoz kötött. Kérjük, küldje el jelentkezési lapját az info@mentalpro.hu címre, vagy közvetlenül vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Időpontok

A Mental Pro fenntartja az időpontváltozás jogát, azonban erről minden esetben legalább 72 órával a bemutató előtt minden jeletkezőnek értesítést küld. Megértését köszönjük!

Kellő létszám alatt a nap elhalasztásra kerül, melyről a jelentkezők értesítést kapnak.